Puteti contacta administratorul palumbus.net la adresa de email: palumbus.net@gmail.com

Daca aveti materiale  si doriti sa fie publicate pe palumbus.net le puteti trimite  la adresa mentionata. De asemenea pot fi trimise sugesti despre topicuri, articole  sau sugerea colaborari de orice tip.

8 thoughts on “Contact”

 1. Buna ziua.
  Numele meu este Nelu Jichita si am 43 de ani.
  Am citit toate articolele scrise si le gasesc foarte interesante.
  Felicitari ptr. timpul alocat acestor articole.
  As vrea sa stiu mai multe despre tippleri.Cum se organizeaza concursurile,liniile de tippleri,alimentatia,etc. Daca nu este prea mult ,va rog sa postati citeva din aceste informatii.Eu in trecut am avut porumbei voiajorii iar acum as vrea sa ma ocup de tippleri ,dar mai am nevoie de ceva informatii inainte de a demara aceasta frumoasa pasiune.
  In speranta ca m-am facut inteles,
  VA MULTUMESC.
  Nelu Jichita

 2. Multumesc frumos pentru aprecieri
  In seria de articole “ZBORUL CU TIPPLERI SI TUMBLERI” am tradus partial o carte din 1886. in carte se vorbeste de tumblari care sunt tipplari de astazi. Mai am cateva paragrafe despre MACCLESFIELD TIPPLERS – primi tipplari cunoscuti.

  Am sa caut cateva metode mai moderne de antremant si hrana si sa fac un articol.

 3. buna . felicitari pt. sait . Pot sa-l ajut pe domnul Jichita cu porumbei si cu metode de antrenament si chiar sa concureze in cadrul ” Clubului National Tippler ” Romania .

 4. Felicitari pentru initiativa luata de d-voastra de a prezenta articole despre porumbei de agrement si in special rasele romanesti.Ma bucur ca am reusit sa intru in randul crescatorilor de porumbei de agrement.Pe viitor as dorii artiloe si interviuri cu crescatori de porumbei,,Baltati Romanesti”.

 5. Multumesc,mult D-lui Sima Florin ptr. amabilitatea de care da dovada.
  Dar eu nu v-am mentionat un lucru foarte important .Eu locuiesc in ,Ontario,Canada .Deci cu porumbei nu cred ca m-ati putea ajuta,dar cu sfaturi da.Si inca odata va multumesc.
  Eu doar acum am reusit sa imi construiesc crescatoria,si urmeaza sa achizitionez cateva pasari de la Oskar Zovich care locuieste la o ora de mine.
  Voi reveni.
  Nelu Jichita

Leave a Reply

Your email address will not be published.