Idei de baza pentru tippleri

Antrenare tipplerilor necesita o mare cantitate de energie cu exceptia cazului in care sunt instruiti corespunzator de la o varsta frageda.

Nici un om nu poate antrena prea multi pui in acelasi timp. Un lot de tippleri in esenta trebuie sa fie putini la numar, dupa parerea mea minim 3 si maxim 5.

Daca sunt zburatori de mare inaltime nu inseamna ca zboara mai mult. Defapt unele pasari care zboara la mare inaltime zboara in jur de o ora.

Concursurile din Marea Britanie au fost castigate cu stoluri care nu zboara la inaltimi foarte mari. Un zbor la o inaltime foarte mare se poate incheia foarte usor cu un dezastru deoarece sunt predispusi sa devina dezorienati si complet pierduti. In plus, porumbeii sunt o mare atractie pentru soimul calator.

Imi fac mereu griji cand mi se pare ca stolul meu se ridica la altitudini excesive estimate la o mila sau mai mult si aratand ca pete mici pe cer.

O multime de pierderi s-au intamplat atunci cand porumbei au zburat la aceasta inaltime si stoluri de tippleri au fost descalificati din cauza faptului ca au fost neobservabili.

Controlul si disciplina Tipplerilor necesita timp si experienta, nu exista tehnici de productie in masa. Orice om care incearca sa antreneze stoluri mai mari de 10 pasari la un moment dat va fi depasit de probleme.

Cand vad un om care comanda 100 de inele vad doar risipa. Productia in masa va da o multime de pasari care sunt instruite in mod necorespunzator. Vanzarile in astfel de cazuri vor deveni o intreprindere financiara.

Genetic vorbind toate pasarile cu care lucram sunt egale, dar trebuie sa trimitem la reproductie doar cele mai rezistente pasari

Autor:Jack Prescott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *