Truc pentru disciplinare

   Astazi 1 iunie, o zi ploioasa cu 16 grade Celsius, parca iarba si burienile au rasarit de o data din pamant. Primesc o scriosare de la bunul meu prieten Richard Kehrer, care de multe ori ofera o hrana excelenta creierului meu. El remarca faptul ca exista o mare diferenta intre „a fi foame” si a suferi de malnutritie.

Amandoi suntem de acord ca un factor major este controlul asupra pasarilor si orcine stie ca porumbei nu sunt deloc flamanzi atunci sunt susceptibili de a respinge toate incercarile noastre de ai cobora.

Este foarte important pentru ai disciplina sa incepem inca din crescatorie. Orice om care nu stie despre pericolele de a sta porumbeii noaptea afara sau de a lenevi toata ziua pe afara, pot invata in cel mai dureros mod.

Carcterele diferite la toate linilie de performanta sunt atat de multe incat este greu de crezut ca au toti aceeasi problema.

Atunci cand tineri sunt in formare nu vor invata nimic daca sunt prea flamanzi. Tot ce vad sau vor este mancare, vor fi orbiti de foame.

2 thoughts on “Truc pentru disciplinare”

  1. Trebuie inceput cu loturi de pui de la varsta intarcarii, o parte din pui nu au capacitatea de a invata ( poate au si porumbeii retardatii lor). Porumbeii nu se hranesc pana la refuz si mereu cand sunt hraniti trebuiesc chemati cu un semnal. ESTE INTERZISA LASAREA PORUMBEILOR VAGABONZI PE ACOPERISURI, ANULEAZA ORICE IDEE DE ANTRENAMENT. Odata ce invata ciclul deschis-zbor-aterizat-chemat-mancare incepe adevaratul antrenament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *