Va rugam. Nu ne uitați!

Domnul Mihai Abil  într-o scrisoare deschisa pe Facebook adresata Comisiei  de Standardizare  a Federației Romane de porumbei, cere înstrun mod elegant si frumos sa nu fim uitați.

Reacția domului Mihai Abil de a scrie o scrisoare deschisă a apărut  la zvonurile cum anumite standarde de porumbei vor sa a fi modificate. In scrisoare se cere o dezbatere publica unde vocile celor mărunți  sa fie ascultate, confuziile eliminate  si împreuna  cu mai marii, sa corectam sau sa îmbunătățim acolo unde este nevoie .

„Către Comisia de Standardizare a federației Române de porumbei cu privire la : Întrunire consultativa a tuturor crescătorilor de rase românești care urmează sa se schimbe un standard sau sa se aducă ceva nou care a fost omis in trecut când sa făcut standardul !

 Sa terminam o dată cu confuzia generala in care suntem toți cei care cresc după descrierile făcute în trecut și cei care se ghidează după standardul din 2008 mă refer la Rasele Codalb Românesc care eu unul ca crescător de peste 25 de ani cred ca este făcut pe viteza si fără cunoștință de cauză!

 Si cred ca este normal ca tot am înțeles ca Comisia va schimba anumite standarde sa fim si noi consultații crescători sa se organizeze acea întrunire a crescătorilor de rase Românești și comisia de standardizare sa tina cont si de noi Crescători !

Ar mai fi si Orbeteni care la fel ca si codalbi sunt un punct fierbinte al crescătorilor care sunt divizații in mai multe tabere si se știe, uni cresc ceva alți alt ceva !

 Ar mai fi dungați românești care la fel sunt toți într-o oală cu presiune care colcotește tot timpul ! Jucătorul de Galați care este cel mai râvnit de toți crescători cu 100 de feluri, tipuri .etc de păsări!…

Cer public Comisiei de Standardizare sa se ia in calcul si Crescători!

 Pentru asta trebuie sa faceți dumneavoastră ca For decizional al Columbofiliei Românești sa cereți Întruniri Consultativa cu crescători pe teme de standard la toate rasele ce sunt o oala cu presiune intre crescători!”

                                                                              Ps Mihai Abil crescător Pasionat !

Leave a Reply

Your email address will not be published.